21 mai 2024
Un şofer sub influenţa alcoolului a avariat 5 maşini parcate, la Gorgota

Un şofer sub influenţa alcoolului a avariat 5 maşini parcate, la Gorgota

Un şofer sub influenţa alcoolului a avariat 5 maşini parcate, ieri, în localitatea Gorgota

Martorii povestesc că tânărul, de 24 de ani, s-ar fi certat cu nişte cunoscuţi, iar ulterior între aceştia lucrurile ar fi scăpat de sub control.

Cel de 24 de ani a vrut să se îndepărteze de ceilalţi, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă.

Ulterior, a pierdut controlul volanului şi a avariat cele 5 autoturisme aflate pe marginea drumului.

“La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale în localitatea Gorgota.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 24 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul comunal 16, în localitatea Gorgota, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi avariat alte 5 autoturisme parcate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului nu au rezultat persoane rănite.

Evenimentul a fost protocolat de polițiști ca tamponare, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial