27 aprilie 2024
Un șofer începător a provocat un accident cu 4 răniți, după ce nu a oprit la indicatorul STOP

Un șofer începător a provocat un accident cu 4 răniți, după ce nu a oprit la indicatorul STOP

Un șofer începător a provocat un accident cu 4 răniți, în această după-amiază, în localitatea Poiana, după ce nu a oprit la indicatorul STOP, povestesc martorii.

Cei de la fața locului susțin că tânărul, de 18 ani, nu ar fi acordat prioritate unei mașini conduse de un șofer, de 22 de ani, iar în urma impactului puternic cel nevinovat și trei pasageri au suferit răni.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 18 și 22 de ani, din Ploiești și Poiana.

În urma impactului, patru persoane ar fi fost rănite, respectiv unul dintre șoferi și trei pasageri. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

Echipajele de la ambulanță, din Titu și Răcari, au intervenit cu rapiditate și profesionalism la fața locului și le-au acordat victimelor primul ajutor.

Trei dintre răniți au fost transportați la spital. Printre victime este și un copil. Acesta a fost dus cu ambulanța la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial