29 martie 2024

Un şofer din Pietrari a avut ghinionul vieţii după ce i-au ieşit poliţiştii în cale!

ACCIDENT - BUZAUInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţişti

Poliţiştii din Pietrari au depistat un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, deşi avea permisul de conducere anulat.

Întrucât bărbatul emana halenă, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat” şi „ conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

De asemenea, un alt bărbat de 26 de ani, din Râu Alb, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial