27 aprilie 2024

Un şofer din Mătăsaru i-a uimit pe poliţiştii din Găeşti!

aiorgaInfracţiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit în trafic un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 44 de ani, din Mătăsaru.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că remorca confecţionată artizanal şi neînregistrată, avea număr fals de înmatriculare.

Totodată, s-a stabilit că şoferul nu deţinea permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

Faţă de acesta se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România” şi „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

De asemenea, alţi doi bărbaţi au fost surprinşi în timp ce conduceau autoturisme deşi aveau suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial