30 aprilie 2024

Un șofer din Gura Șuții, prea penal! Beat, fără permis și cu tupeu în fața polițiștilor!

copv5Bănuit de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și fals privind identitatea, reținut de polițiști

Polițiștii Formațiunii Rutiere Găești au reținut un bărbat, de 52 de ani, din  Gura Șuții, bănuit de comiterea infracțiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” și „fals privind identitatea”.

Cel în cauză va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în seara zilei de 08 septembrie a.c.,  a condus un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare se ridica la 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, șoferul și-a asumat identitatea altui bărbat întrucât avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial