28 aprilie 2024
Un șofer, de 70 de ani, a provocat accidentul grav, aseară, la Răzvad. În urma impactului violent, șoferul ambulanței lovite și pacientul transportat au fost răniți

Un șofer, de 70 de ani, a provocat accidentul grav, aseară, la Răzvad. În urma impactului violent, șoferul ambulanței lovite și pacientul transportat au fost răniți

Un șofer în vârstă de 70 de ani a provocat accidentul grav, aseară, pe Drumul Național 72, la Răzvad.

În urma impactului violent, șoferul ambulanței lovite, de 51 de ani și pacientul transportat, de 43 de ani, au fost răniți și duși la spital.

Și șoferul de 70 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Târgoviște.

Martorii povestesc că acesta ar fi pierdut controlul într-o curbă și a izbit frontal ambulanța care se deplasa regulamentar, cu semnalele pornite.

O anchetă urmează să stabilească exact toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

“Update/ Accident rutier produs în localitatea Răzvad

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 22:05 , polițiștii din cadrul au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 70 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72, în localitatea Răzvad, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu o ambulanță condusă de un bărbat, de 51 de ani.

În urma impactului, cei doi șoferi și un bărbat de 43 de ani, pacient în ambulanță, au fost răniți, fiind transpirați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, anunta IPJ Dambovita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial