mar. oct. 22nd, 2024

Un șofer a fost înregistrat de RADAR cu viteză neregulamentară, pe Șoseaua Găești, în Târgoviște. Și nu era singura problemă, aveau să constate agenții.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Florești, care se deplasa cu viteza de 87 de km/h în localitate, respectiv pe strada Șoseaua Găești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României.

Pe lângă sancțiunea contravențională aplicată pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, a precizat IPJ Dâmbovița.