mie. oct. 23rd, 2024

Un simplu control în trafic i-a adus numai necazuri unui şofer, pe DN 72, la Dragodana.

Agenţii l-au tras pe dreapta pe bărbatul în vârstă de 70 de ani, iar după ce l-au testat cu aparatul etilotest au constatat că acesta avea o alcoolemie mare.

Ulterior l-au dus la spital pentru prelevarea de probe, pentru a i se afla cu exactitate alcoolemia, iar apoi au ajuns la secţie, pentru audieri.

Dosar penal întocmit de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins în trafic pe drumul național 72, în localitatea Picior de Munte, un autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, din comuna Dragodana.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, iar, în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a menţionat IPJ Dâmboviţa.