23 aprilie 2024
Un sfârşit de săptămână de vis pentru “Clubul Victorioşilor”

Un sfârşit de săptămână de vis pentru “Clubul Victorioşilor”

club-vNu mai puțin de 9 trofee, un premiu “Smiley Day” şi două invitații la un nou concurs au cucerit componenții “Clubului Victorioşilor” aflați la două importante festivaluri. La Piatra Neamț a avut loc a III-a ediție a Festivalului “Ziua Zâmbetului de Copil”. Alexia Gresoi ( trofee “Smiley Day” la muzică uşoară şi populară), Alex Garzia ( trofeu de categorie la muzică populară şi premiu “Smiley Day” la muzică uşoară ) şi Elena Molea ( trofeu de categorie la muzică populară ) au fost laureații din partea “Clubului Victorioşilor”. Primii doi au primit şi invitații de participare la festivalul “Euro Pop Music Vision”, care se va desfăşura la Bucureşti la finele lunii noiembrie.

   La Bucureşti, la Teatrul de Artă, a avut loc ediția a II-a a Festivalului “Global Master Fest”. “Victorioasele” Denisa Darmaz, Raluca Bălaş şi Raluca Petre au obținut binemeritate trofee, atât la muzică uşoară românească, cât şi la muzică străină şi populară.
   O altă componentă a “Clubului Victorioşilor”, Roxana Clopotaru, a prezentat, alături de mentorul său, Victor Mihalache, ediția a III-a a Festivalului Național “Ion Dolănescu”, la Perşinari şi Târgovişte. A fost remarcată şi apreciată, iar maestrul Nicolae Botgros i-a adresat invitația să prezinte un mare concert la Chişinău. Şi Alex Garzia a avut bucuria să evolueze în spectacolul de la Perşinari.
   Conducătorii “Clubului Victorioşilor”, Viorica şi Victor Mihalache, au primit diplome
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial