joi. sept. 19th, 2024

Un scandal în familie le-a adus necazuri unor tineri din Târgovişte.

Cei doi, de 32 şi 33 de ani, au ajuns în faţa poliţiştilor după ce l-ar fi agresat pe concubinul mamei unuia dintre ei.

Bărbatul lovit, de 64 de ani, a avut nevoie de ajutorul medicilor, spun anchetatorii, din cauza rănilor suferite.

În plus, faţă de cel de 33 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și complicitate la infracțiunea de violență în familie

La data de 10 septembrie a.c., în baza probatoriului administrat de Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de doi bărbați de 32 și 33 de ani, din Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 9 spre 10 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, un bărbat de 33 de ani ar fi agresat fizic un alt bărbat de 64 de ani, concubinul mamei acestuia, provocându-i leziuni ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, la comiterea agresiunii, bărbatul de 33 de ani ar fi fost ajutat de un alt bărbat de 32 de ani.

De asemenea, în urma completării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 33 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Astăzi, 11 septembrie, cei doi bănuiți vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și complicitate la infracțiunea de violență în familie.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată IPJ Dambovita.