Dum. sept. 8th, 2024

Un motociclist a fost rănit de o mașină, în această după-amiază, pe Drumul Național 71, pe raza localității Dealu Mare.

Din primele cercetări, șoferul, de 60 de ani, din comuna Buciumeni, se îndrepta din direcția Pucioasa către Moroeni când la un moment dat ar fi schimbat direcția de mers fără să se asigure, spun martorii, și a izbit tânărul, de 20 de ani, aflat pe motocicletă.

În urma impactului, motociclistul, de fel din Pucioasa, a fost rănit.

Un echipaj de la ambulanță i-a acordat primul ajutor, iar ulterior l-a transportat la spital.

Cazul este anchetat de polițiști. Aceștia urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 71, pe raza comunei Buciumeni, s-ar fi produs un accident rutier. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 60 de ani, din comuna Buciumeni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, din direcția Pucioasa către Moroeni, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr, de 20 de ani, din Pucioasa.

În urma impactului, tânărul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița.