29 martie 2024
Un individ, de 22 de ani, evadat, este căutat de toți polițiștii din Târgoviște! L-ați văzut?

Un individ, de 22 de ani, evadat, este căutat de toți polițiștii din Târgoviște! L-ați văzut?

123951144_802326587268517_4914506947026279852_n-2UN BĂRBAT DE 22 DE ANI, CĂUTAT DE POLIȚIȘTI PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE EVADARE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Dambovita desfasoară activitati de căutare a unui bărbat de 22 de ani, din localitatea Gura Șutii, bănuit de săvărsirea infracțiunilor de furt calificat și evadare. Pe numele acestuia, fusese emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârsirea infracțiunii de furt calificat.

Imediat după sesizarea evenimentului, în vederea capturarii bărbatului s-au dispus măsuri specifice, respectiv alarmarea personalului, instituirea de filtre rutiere, constituirea de echipe de căutare formate din politiști si jandarmi, însă până în prezent, acesta nu a a fost gasit. Totodată, au fost dispuse măsuri de verificare, prin Biroul Control Intern, cu privire la modalitatea îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, de către polițiștii implicați în eveniment.

În seara zilei de 07 noiembrie, bărbatul, în timp ce se afla sub escorta polițiștilor la Unitarea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgoviște, pentru evaluarea stării de sănătate în vederea introducerii în arest, ar fi fugit. Semnalmente:180 cm, 80 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, barbă tip cioc, ten deschis, corpolență atletic. Semne particulare: tatuaje pe corp, brate. Îmbracaminte: pantaloni de culoare neagra,bluză de trening de culoare albastru închis, cu imprimeu multicolor pe mâneci, piept și glugă cu imprimeu litere de culoare rosu, chenar de culoare alb. Persoanele care dețin date cu privire la acesta sunt rugate să anunțe acest lucru la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial