20 aprilie 2024
Un criminalist le-a spus studenţilor cum acţionează infractorii când dau atacul în locuinţe

Un criminalist le-a spus studenţilor cum acţionează infractorii când dau atacul în locuinţe

Activități informativ-preventive în cadrul Campaniei #sigurACASĂ

Polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu reprezentanți de la Facultatea de Drept și Științe Administrative Valahia din Târgoviște, au organizat pentru studenții facultății o activitate interactivă, în cadrul Campaniei de prevenirea furturilor din locuințe #sigurACASĂ.

Alături de criminalist, studenții au participat la activitățile care sunt desfășurate în urma unei sesizări privind săvârșirea unei fapte de furt din locuință, fiind efectuate activitățile circumscrise cercetării la fața locului.

Pe lângă recomandările polițiștilor privind modalități eficiente de prevenire a acestor fapte, tinerilor le-au fost prezentate și principalele moduri de operare utilizate de infractori pentru comiterea furturilor din locuințe.

Totodată, la activitate au participat reprezentanți ai Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, care au oferit informații privind atribuțiile instituției și cele mai importante norme legislative pe care trebuie să le cunoască.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial