2 mai 2024
Un copil de cinci ani din Moreni, accidentat de o mașină condusă de un șofer băut

Un copil de cinci ani din Moreni, accidentat de o mașină condusă de un șofer băut

sofm3Un copil în vârstă de cinci ani a fost accidentat de o mașină condusă de un șofer băut. S-a întâmplat aseară în Dâmbovița. Micuțul era pe bicicletă pe trotuar alături de mama lui.

Primele date arată că bărbatul aflat la volan a vrut să iasă pe un drum principal, dar nu i-a reușit manevra și l-a lovit pe băiat.

sofm4Asistentă SAJ Dâmboviţa: “Un TCC minor şi un traumatism de membru inferior drept”.

Băiatul de cinci ani se plimba cu bicicleta printr-un cartier din Moreni. sofmEra împreună cu mama lui, care îşi aminteşte cu groază cum maşina s-a îndreptat spre fiul ei şi l-a rănit. Disperată, a strigat după ajutor, iar martorii au sunat la 112.

sofm2Valentina Latea, mama copilului rănit: “A ieşit dintr-o intersecţie, noi mergeam pe trotuar, exact cum e aici, noroc că nu l-a luat cu roata, l-a luat printre roţi. Am înţeles că e în stare de ebrietate”.

sofm1Micuţul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru îngrijiri şi investigaţii.

sofm6Între timp, poliţiştii ajunşi la fața locului au început cercetările. L-au supus pe şofer probei cu etilotestul şi aparatul a arătat o alcoolemie de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

sofm7Marius Buga, Pro TV: “Şoferul a fost dus de poliţişti la spitalul din localitate pentru a i se recolta probe biologice, pentru a i se stabili alcoolemia. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru conducere sub influenţa alcoolului”.

sursa – Ştirile Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial