joi. sept. 19th, 2024

Un control în trafic le-a adus necazuri unor bărbați din Malu cu Flori.

Un echipaj a tras pe dreapta mașina în care se aflau 4 bărbați.

Agenții au văzut că aceștia transportau mai multe traverse metalice, iar ulterior au constatat că bunurile ar fi fost furate din localitatea Bărbulețu.

”Surprinși în trafic în timp ce ar fi transportat mai multe bunuri sustrase, reținuți pentru 24 de ore

La data de 3 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani, toți din comuna Malu cu Flori, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate în trafic de către polițiști, în cursul serii de 2 septembrie a.c., în timp ce ar fi transportat cu un autoturism mai multe bunuri (traverse metalice), susceptibile a fi sustrase din extravilanul localității Bărbulețu, respectiv din proximitatea unor hale dezafectate.

Pe parcursul acestei zile, 4 septembrie, bărbații vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, informează poliția.