2 mai 2024
Un biciclist care ar fi traversat strada printr-un loc nepermis a fost izbit de o motocicletă. Biciclistul și motociclistul au fost răniți și duși la spital

Un biciclist care ar fi traversat strada printr-un loc nepermis a fost izbit de o motocicletă. Biciclistul și motociclistul au fost răniți și duși la spital

Un biciclist care ar fi traversat strada printr-un loc nepermis a fost izbit de o motocicletă, aseară, la Cojasca.

În urma impactului, biciclistul și motociclistul au fost răniți și duși la spital.

Din primele cercetări, se pare că biciclistul în vârstă de 43 de ani ar fi încercat să traverseze drumul fără să se asigure, povestesc martorii.

Motociclistul, de 27 de ani, din Capitală, nu a mai reușit să îl evite și l-a accidentat.

Sătenii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor.

Cei doi răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările.

”În cursul serii trecute, 6 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Cojasca.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 43 de ani, din Cojasca, în timp ce s-ar fi deplasat pe lângă o bicicletă, pe drumul județean 711, ar fi traversat strada, moment în care ar fi fost acroșat de o motocicletă condusă de un bărbat de 27 de ani, din București.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial