20 aprilie 2024
Un bătrân, de 83 de ani, din Hulubeşti, a ajuns plin de răni la spital, după ce a fost bătut crunt chiar de fiul său

Un bătrân, de 83 de ani, din Hulubeşti, a ajuns plin de răni la spital, după ce a fost bătut crunt chiar de fiul său

Bătrâneţe amară pentru un pensionar de 83 de ani, din Măgura, comuna Hulubeşti. Bietul bătrân a ajuns plin de răni la spital, după ce a fost bătut crunt chiar de fiul său, care locuieşte în aceeaşi gospodărie.

Omul le-a povestit medicilor şi poliţiştilor că băiatul sărise să îşi lovească mama, iar atunci el a intervenit să o scape pe femeie. Apoi, furios, individul și-a vărsat furia asupra tatălui.

Bătrânul, de 83 de ani şi soţia sa locuiesc în aceeaşi casă cu fiul lor, de 46 de ani. Individul nu este căsătorit, iar de mai mulţi ani a rămas fără loc de muncă şi trăieşte din pensia părinţilor săi.

Oamenii spun că au avut de nenumărate ori certuri cu el, dar au ascuns totul de teamă să nu îi facă rău. După ultima bătaie însă, agresorul a fost încătuşat de poliţişti pentru cruzimea de care a dat dovadă.

Gheorghe Radu, victima: “S-a repezit în soţie şi pe urmă a ţipat soţia şi m-am dus eu şi m-a luat pe mine. Cu pumnii, cu picioarele, am nişte coaste rupte. Nu e prima dată. Am îngăduit…”.

Bătrânul a fost lovit, fără milă, în neştire, până ce a lăsat lat. Cu ultimele puteri, a mai împușcat să sune la 112 şi să ceară ajutorul.

În stare gravă, a fost transportat cu ambulanţa la spitalul judeţean de urgenţă din Târgovişte. Aici, medicii s-au îngrozit când au văzut rănile pe trupul omului

Dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: “Pacientul avea un foarte vizibil traumatism cranio-facial, suferise multiple traumatisme prin lovituri cu pumnul. Fractură a oaselor proprii ale piramidei nazale, fractură toracică la nivelul coastei cinci, plagă pleoapă ochi stâng.”

Vecinii povestesc că au auzit deseori scandaluri din curtea bătrânilor şi ţipetele acestora de ajutor. De teama fiului agresiv însă, martorii s-au temut să intervină.

Constanța Pârvu, vecină: “Nu e prima dată, mămică. L-a iertat de multe ori. Şi Gheorghe şi maică-sa”.

Fiul agresor a fost audiat de poliţişti. Aceştia au emis un ordin de protecţie provizoriu şi l-au obligat să nu se apropie la mai puţin de o sută de metri de părintele său. În plus, este cercetat pentru violenţă în familie, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial