5 mai 2024

Un bătrân, de 79 de ani, a provocat un accident şi a minţit poliţiştii!

accimf2ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au fost sesizați că pe DN 72 s-a produs un accident de circulație, soldat cu pagube materiale.

Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 79 de ani, din Răcari, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Lucieni, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Întrucât bărbatul nu avea asupra sa niciun document de identitate, poliţiştii i-au solicitat să furnizeze datele personale.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, declarând date false de identitate.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de fals privind identitatea și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, un băiat de 7 ani, din Bucșani, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind acroșat și accidentat ușor de un autoturism.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, fiind transportat la spital pentru investigații medicale, fără a necesita internarea.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial