15 mai 2021
VIDEO! Un bărbat susţine că a fost bătut şi sechestrat de doi fraţi, la Racoviţa. Vecin: “Stă din casa în casă, zi de zi, băut”

VIDEO! Un bărbat susţine că a fost bătut şi sechestrat de doi fraţi, la Racoviţa. Vecin: “Stă din casa în casă, zi de zi, băut”

sech4Un barbat in varsta de 31 de ani povesteste ca a fost batut si sechestrat de doi frati. Totul dupa ce ar fi refuzat sa ia asupra lui mai multe furturi comise impreuna cu cei acuzati.

Omul le-a spus anchetatorilor ca ar fi fost pacalit de rudele celor doi sa intre in curte. Apoi a fost lovit si tinut cu forta in casa lor timp de doua zile.

sech3Cativa sateni au dat alarma. Unul dintre suspecti a reusit sa fuga, iar celalalt a fost dus la audieri si sustine ca nu este vinovat.

Printr-un apel la 112, autoritatile au fost anuntate ca un barbat este tinut cu forta intr-o gospodarie din localitatea Racovita.

Politistii au mers la fata locului, unde au gasit un individ in varsta de 31 de ani, impreuna cu unul dintre fratii acuzati ca l-ar fi batut si sechestrat timp de doua zile. Celalalt suspect fugise.

sech1Petre Duta-reclamant: “Pur si simplu am fost batut.”

Reporter: “De ce?”

Petre Duta: “Pentru niste fapte”

Reporter: “Pe ce motiv, de ce v-au batut?”

Petre Duta: “Pentru ca am spus ca m-au influentat ei”

Reporter: “Dumneavoastra ati stat de bunavoie in locuinta lor?”

Petre Duta: “Nu”

Reporter: “V-au batut si v-au tinut acolo?”

Petre Duta: “Da.”

Reporter: “Ati vrut sa plecati?”

Petre Duta: “Da.”

Reporter: “Si, ce au zis?

Petre Duta: “Pana nu se rezolva cazul, sa raman acolo.”

Politistii l-au dus pe unul dintre cei acuzati la audieri.

sech2Marius Ivan-suspect: “Toata iarna a stat la noi, a mancat la noi.”

Reporter: “Zice ca l-ati batut dumneavoastra”

Marius Ivan: “Nu l-am batut eu, domne.”

Reporter: “Ca l-ati tinut cu forta.”

Marius Ivan: “I-am zis sa plece.”

Ioana Ivan-sotia suspectului: “Nu e domne, nu e adevarat, niciun sechestrat nu e. Mi-a fost mila de el, i-am dat mancare, e un om lasat de Dumnezeu, amarat. El a sustinut in fata politistilor ca ar fi fost tinut dupa o bataie, ca l-ar fi batut si tinut cu forta nu e, domne adevarat, nu a fost nici batut, nici tinut cu forta.”

sechSunt si sateni care nu cred ca acuzatiile ar fi adevarate.

Reporter: Credeti ca l-a sechestrat?”

Vecin: Nu! Niciodata. Baiatul asta care sustine ca e sechestrat sta din casa in casa, zi de zi baut, n-are serviciu, un vagabond, un spargator.”

Medicii legisti l-au examinat pe cel care sustine ca este victima si au decis ca va avea nevoie de pana la doua saptamani de ingrijiri medicale pentru ranile de pe corp.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele celor doi frati pentru lipsire de libertate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial