28 aprilie 2024
Un bărbat din Fieni şi-a pierdut viaţa, în această seară, după un accident pe Drumul Naţional 71

Un bărbat din Fieni şi-a pierdut viaţa, în această seară, după un accident pe Drumul Naţional 71

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Fieni, şi-a pierdut viaţa, în această seară, pe Drumul Naţional 71.

Poliţiştii spun că omul conducea un triciclu electric, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul direcţiei şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului naţional, în localitatea Dealu Mare.

Un trecător a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Un echipaj de la ambulanţă l-a transportat pe cel rănit la spital, unde, din păcate, în cele din urmă a fost declarat decesul.

“În această seara, 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzută într-un șanț. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 64 de ani, din orașul Fieni, în timp ce ar fi condus un triciclu electric pe DN 71, în localitatea Dealu Mare, pe sensul Fieni către Sinaia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat într-un șanț. Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde, ulterior, din nefericire, aceasta a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial