2 mai 2024
Un bărbat din Bangladesh, depistat ilegal în Dâmbovița

Un bărbat din Bangladesh, depistat ilegal în Dâmbovița

BĂRBAT  DIN BANGLADESH DEPISTAT CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN DÂMBOVIȚA

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Poliția Orașului Pucioasa, au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bangladesh, care nu a părăsit teritoriul României la încetarea dreptului său de ședere. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile și a fost sancționat contravențional cu avertisment.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat o acțiune în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Poliția Orașului Pucioasa pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii au depistat un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 36 de ani, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta a intrat legal în România însă nu a părăsit teritoriul țării noastre la încetarea dreptului său de ședere.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele persoanei în cauză decizie de returnare prin care este obligat să părăsească țara în termen de 15 zile și a fost sancționat contravențional, cu avertisment, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial