18 mai 2024
Un bărbat, de 54 de ani, a murit în timp ce tăia lemne

Un bărbat, de 54 de ani, a murit în timp ce tăia lemne

În seara zilei de 16 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Bălilești, un bărbat s-ar fi electrocutat.

La locul incidentului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din verificările preliminare, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 54 de ani, ce se afla la domiciliu, s-ar fi electrocutat la un dispozitiv electric pentru tăiat lemne.

Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, care au efectuat manevre de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial