mar. oct. 8th, 2024

Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi-a pierdut viaţa în condiţii ciudate, aseară, pe un drum din comuna Valea Lungă.

Un localnic a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că un tânăr este căzut pe asfalt.

Din primele date, spun poliţiştii, victima ar fi căzut dintr-o căruţă.

Necazul s-a întâmplat pe Drumul Judeţeam 710 A.

După primirea apelului, la faţa locului au ajuns şi criminaliştii. Misiunea acestora este să stabilească în ce împrejurări s-a produs posibilul accident mortal.

Trupul fără viaţă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa, iar după ce se va face necropsia, urmează să se stabilească exact cauza morţii căruţaşului.

Accident rutier produs pe raza localității Valea Lungă-Cricov

În cursul serii trecute, 2 octombrie a.c., în jurul orei 21:37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut dintr-un atelaj hipo.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce ar fi condus un vehicul cu tracțiune animală pe DJ 710A, pe raza localității Valea Lungă-Cricov, ar fi căzut din acesta, pe partea carosabilă.

Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul a decedat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.