2 mai 2024
Un bărbat a reclamat la poliţie că a rămas fără aur. Menajera ar fi furat bijuteriile şi le-ar fi dus la amanet

Un bărbat a reclamat la poliţie că a rămas fără aur. Menajera ar fi furat bijuteriile şi le-ar fi dus la amanet

Un bărbat din comuna Tărtăşeşti a reclamat la poliţie că a rămas fără aurul din locuinţa sa.

În urma cercetărilor, anchetatorii au aflat că menajera care îi făcea omului curat în casă ar fi cea care i-ar fi furat bijuteriile respective, iar ulterior le-ar fi dus la amanet.

“La data de 15 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria, față de o femeie de 39 de ani, din Tărtășești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada 1 august-15 octombrie a.c., bănuita, în timp ce ar fi desfășurat activități de menaj, ar fi sustras bijuterii dintr-o locuință, din comuna Tărtășești, ce aparține unui bărbat de 54 de ani.

Polițiștii au identificat bijuteriile sustrase la o casă de amanet din municipiul București, bunurile fiind restituite persoanei vătămate.

Pe parcursul acestei zile, 16 noiembrie, femeia va fi prezentată magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial