2 mai 2024
Un bărbat a fost prins conducând fără permis, de două ori în aceeași zi

Un bărbat a fost prins conducând fără permis, de două ori în aceeași zi

Un bărbat a fost prins conducând fără permis, în Dâmbovița, de două ori în aceeași zi.

Individul, de 67 de ani, de fel din Snagov, a fost tras pe dreapta prima dată pe Drumul Județean 702 D.

Așa agenții au aflat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul la volanul căruia se afla nu are poliță RCA.

La câteva ore distanță, bărbatul a fost oprit de un alt echipaj de poliție, pe raza localității Valea Mare, deși mașina nu mai avea plăcuțe de înmatriculare.

“În jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au oprit pentru control, pe drumul județean 702 D, pe raza localității, un autoturism condus de un bărbat, de 67 de ani, din Snagov. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este asigurat pentru cazurile de răspundere civilă.

Totodată, conducătorul auto nu a respectat obligația de a transcrie transmiterea dreptului de proprietate, în termen de 30 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului, motiv pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, ca măsură complementară, fiind dispusă și reținerea certificatului și a plăcuțelor cu număr de înmatriculare.

Ulterior, în cursul aceleiași seri, în jurul 22:39, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare l-au surprins pe bărbatul de 67 de ani, pe DJ 702 A, în satul Valea Mare, în timp ce ar fi condus autoturismul fără a deține permis de conducere și fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial