25 aprilie 2024
Un bărbat a fost găsit mort după ce a plecat la pescuit

Un bărbat a fost găsit mort după ce a plecat la pescuit

Căutări cu final trist, la Ghinești, în comuna Sălcioara. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit mort, după ce a plecat la pescuit și nu s-a mai întors acasă.

Familia a cerut ajutorul pompierilor și al scafandrilor, care l-au zărit, fără suflare, în apă. Criminaliștii și medicii legiști urmează să afle ce a provocat moartea pescarului.

Cu o zi înainte de a dispărea, bărbatul tocmai sărbătorise împlinirea a 70 de ani de viață. Era un om fericit, spun prietenii familiei. Ducea o viață liniștită, alături de soție și avea două fete la casele lor. Ieri dimineață, a anunțat că se duce la pescuit, ceea ce făcea destul de des.

Lena Prodan, nepoata pescarului decedat: “A plecat la peste în jurul orei 07:00 dimineața și după-amiază bunica mi-a spus că nu a ajuns acasă. Am plecat să îl caut. Ajunsă acolo, am văzut bicicleta, undița, numai el nu mai era”.

Familia a anunțat autoritățile, iar la fața locului au fost trimiși pompierii, cu o barcă pneumatică. Azi dimineață, în sprijinul lor au venit și scafandrii din Capitală.

Reporter: “Apa era adâncă?”.

Locotenent colonel Marius Căncescu, șeful Detașamentului de Pompieri Titu: “Sunt zone în care s-a măsurat adâncimea și depășește și doi metri”.

Oamenii s-au temut ca barbatul a cazut in apa, iar gandurile lor negre s-au adeverit.

Gheorghe Rada, prietenul victimei: “Cred că după ce a sărbătorit ziua de naștere, făcuse alatăieri 70 de ani, un pic amețit, cred că i s-a încurcat bățul. Cu un alt băt să îl slăbească… Te uiți în apă, amețești… Asta a fost soarta, a căzut în apă”.

Marius Buga, corespondent Pro TV: “După ore în șir de căutări, din nefericire, bărbatul a fost descoperit fără viață în Râul Dâmbovița. Trupul va fi dus la Serviciul de Medicina Legală, la Târgoviște, unde se va face necropsia. Dupaăefectuarea autopsiei, medicii legiști urmează să dea verdictul cu privire la cazua morții omului”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial