18 aprilie 2024
Un an de la inaugurarea Complexului de Nataţie Târgovişte! La mulţi ani!

Un an de la inaugurarea Complexului de Nataţie Târgovişte! La mulţi ani!

complPe 7 august 2016 se inaugura Complexul Turistic de Natație Târgoviște, în prezența unei asistențe impresionante. A trecut un an de activitate, timp în care s-au organizat aici numeroase evenimente cu caracter sportiv, artistic sau de recreere, iar interesul a depășit multe așteptări.

Complexul Turistic de Natație doboară recorduri de vizitatori pe zona de ștrand, în zilele de weekend, unde mii de oamenii optează pentru distracție, venind aici chiar și din alte județe. Și e doar începutul unei proiect de succes, devenit un motiv de mândrie pentru târgovișteni, o perlă a Cetății. Nu totul este perfect la Complex, însă energiile noastre se focusează în direcția unui grafic mai bun.

Vă mulțumim tuturor pentru interesul acordat, altfel nu s-ar fi vorbit astăzi în termeni de apreciere despre Complexul Turistic de Natație! Momentul aniversar a fost îmbrăcat în cuvinte frumoase, exprimate de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. „Se împlinește un an de la deschiderea Complexului Turistic de Natație Targoviste, iar imaginile surprinse pe zona de ștrand vorbesc de la sine despre succesul acestei investiții, investiție în care puțini mai credeau la începutul anului 2015. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în activitatea de acolo, deopotrivă directori, casieri, salvamari, instalatori sau electricieni pentru eforturile depuse!

Sigur că lucrurile pot fi îmbunătățite, dar atunci când există responsabilitate și profesionalism, orice obstacol poate fi depășit.  #LitoralulDeAcasa”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial