mar. oct. 8th, 2024

Un adolescent în vârstă de 15 ani i-ar fi furat mașina tatălui său, aseară, din Cobia, și s-a răsturnat cu ea, pe o stradă din Găești.

Tânărul ar fi condus câțiva kilometri buni, dar la un moment dat, din cauza vitezei și a lipsei de experiență la volan, ar fi pierdut controlul și s-ar fi rostogolit.

La fața locului au ajuns agenții.

”La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au identificat un minor, de 15 ani, din comuna Crângurile, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe str. Viitorului din oraș, fără a deține permis de conducere.

Autoturismul ar fi fost sustras din locuința tatălui acestuia din comuna Cobia. De asemenea, pe raza orașului Găești, minorul s-ar fi răsturnat cu autoturismul”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Probleme are și un tânăr, din Titu.

”În cursul aceleași seri, polițiștii au depistat un tânăr de 25 de ani, din Titu, în timp ce ar fi condus, pe str. Nicolae Titulescu, o autoutilitară care tracta o remorcă, șoferul nedeținând un permis de conducere corespunzător categoriei din care făceau parte vehiculele. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a mai menționat Poliția Dâmbovița.