14 mai 2024

Un adolescent din Şelaru a furat îmbrăcămintea şi băutura unor vecini!

www.mariusbuga.ro_images_polgBănuit de furtul unor bunuri, identificat de poliţiştii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au probat activitatea infracţională a unui tânăr, de 14 ani, din Şelaru, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că la data de 17 februarie 2016, acesta ar fi pătruns într-o locuinţă şi ar fi sustras articole de îmbrăcăminte şi băuturi alcoolice.

Pentru ca bunurile dumneavoastră să nu cadă în mâna infractorilor, vă recomandăm:

Nu primiţi în curte cetăţeni străini care vă oferă diverse bunuri spre vânzare sau se angajează să facă lucrări ori reparaţii! Aceştia vă pot înşela sau doar vor să vadă ce bunuri pot sustrage din gospodăria dumneavoastră!

Dacă din diferite motive aţi primit în casă persoane necunoscute, nu le daţi nicio posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi nu le lăsaţi nesupravegheate.

Dacă angajaţi muncitori din alte localităţi, informaţi poliţistul despre acest lucru!

Nu lăsaţi cheile de la casă la vedere, uşor de găsit!Nu ţineţi sume mari de bani în casă!

Asiguraţi-vă că la subsolul imobilului nu pot pătrunde hoţi întrucât bunurile depozitate (alimente, băuturi, unelte etc.) reprezintă o tentaţie pentru aceştia.

Montaţi gratii la gurile de aerisire şi la ferestrele de la subsol!Asiguraţi intrarea în subsolul clădirilor şi uşile boxelor cu încuietori rezistente!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial