19 aprilie 2024
Ultimele noutăți despre lucrările de asfaltare din Târgoviște!

Ultimele noutăți despre lucrările de asfaltare din Târgoviște!

parcare“A fost finalizata parcarea din microraionul nr. 3, zona blocurilor nr. 21-25, intre strazile Mr. Oprescu Adrian si Preot Toma Georgescu.

Au fost create 100 de locuri de parcare, s-au amenajat 400 mp de trotuare, s-a inlocuit total iluminatul public, s-a gazonat o suprafata de 1200 mp, s-au plantat 21 de arbori decorativi thuja, s-a creat un mic loc de joaca, s-au montat 16 banci si cosuri noi de gunoi.

parcare2Activitatea de amenajare a parcarilor continua cu parcarea din microraionul nr. 6, in spatele blocului nr. 72, langa tipografie.

In paralel, in urmatoarele zile se va termina de asfaltat strada Preot Toma Georgescu, se va asfalta strada Tudorica Popescu, legatura dintre microraionul nr. 2 si Bulevardul Eroilor si se va reabilita strada Laminorului, in zona blocurilor 100 G.

Intentia noastra este ca atat cat vremea ne va permite, sa abordam masiv strazile neasfaltate si strazile cu probleme deosebite, iar in 2 ani in Targoviste sa nu mai fie strazi neasfaltate”, a precizat Cristi Stan, edilul sef al Targovistei.

„Avem o parcare care, cred eu, arată foarte bine. Parcarea aceea nu a fost prinsă pe proiectul vizând PIDU A, acolo avem şi un loc de joacă nou.

Sper că această parcare să se menţină cât mai mult timp în această stare, avem în jur de 100 de locuri de parcare noi.

Aici au fost în jur de 50 de garaje, şi pe o parte şi pe alta şi practic nu se putea parca decât în alte zone şi cu mare dificultate.

parcare3Cred că cetăţenii sunt mulţumiţi, unii chiar şi-au manifestat satisfacţia că s-a realizat aşa ceva aici.

Investiţia este undeva la 6 miliarde lei vechi şi mă refer nu numai la asfaltare, ci la tot ceea ce a însemnat balastare, spaţii verzi etc.

Au lucrat Municipal Construct şi Drum Construct, care este societatea care are contract de întreţinere cu Primăria Târgovişte.

parcare1În afară de asfaltare, tot ceea ce a însemnat amenajare teren, spaţii verzi, au fost realizate de către societăţile din structura Primăriei Târgovişte”, a explicat Cristian Stan, primarul interimar al Târgoviștei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial