19 aprilie 2024
Ultima ora! Femeie înjunghiată pe strada! Atacatorul, un fost profesor, este la a doua fapta de acest gen!

Ultima ora! Femeie înjunghiată pe strada! Atacatorul, un fost profesor, este la a doua fapta de acest gen!

IMG_0049O femeie a fost injunghiata pe strada, in urma cu puțin timp, la Mioveni in județul Arges! Atacul a avut loc in apropierea unei cofetarii. Agresorul este un fost profesor, se pare – bolnav psihic. Victima este in stare critica, in stop cardio-respirator, anunța anchetatorii. In urma cu câțiva ani, individul a mai înjunghiat o alta femeie, dar a fost lăsat in libertate de judecători.

Martorii incidentului spun că femeia, care care se afla pe stradă, a fost atacată pe neaşteptate de individul înarmat cu un cuţit de mari dimensiuni.

Agresorul a fugit apoi în timp ce victima s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge. A fost preluat imediat de medici, dar hemoragia masivă provocată de rana de la gât i-a fost fatală.

Salvatorii au încercat minute în şir manevre de resuscitare dar fără succes, din păcate. Poliţiştii alertaţi şi ei au luat urma agresorului şi l-au prins imediat. Este un bărbat de 37 de ani, fost profesor de istorie, cunoscut cu probleme psihice.

În urmă cu doi ani, a mai înjunghiat o tânără de 19 ani. Aceasta a scăpat cu viaţa după mai multe intervenţii chirurgicale. Anchetatorii au constatat atunci că agresorul are afecţiuni psihice aşa că nu a putut fi tras la răspundere penală. Magistraţii au decis să fie plasat sub supraveghere medicală timp de doi ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial