27 aprilie 2024
Ultima oră: Accident grav la Gura Ocniţei. Două persoane, încarcerate

Ultima oră: Accident grav la Gura Ocniţei. Două persoane, încarcerate

Ultima oră: Accident grav, în această seară, la Gura Ocniţei.

Două persoane sunt încarcerate, iar o a treia prezintă atac de panică, precizează ISU Dâmboviţa.

Două maşini s-au izbit frontal, povestesc martorii.

“La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 19:44, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

În urma deplasării la fața locului, pe drumul județean 720, în interiorul localității Gura Ocniței, și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 39 de ani, din Moreni, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția Moreni – Târgoviște, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Moreni.

În urma impactului, cei doi șoferi și trei pasageri au fost răniți.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, spune Politia Dambovita.

“Intervenție în cazul unui eveniment rutier produs în localitatea Gura Ocniței. Detașamentul de Pompieri Moreni acționează cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu 2 echipaje.

La fața locului echipajele de intervenție au identificat două persoane încarcerate, ambele conștiente. S-a acționat pentru extragerea acestora, ulterior acestea fiind transportate la spital. Totodată o alta persoană cu atac de panica este evaluată de către echipajele medicale. Concomitent sunt asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, anunţă ISU.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial