2 mai 2024

500 de dâmboviţeni, rămaşi fără electricitate! Vezi pagubele după ploi

APACOMUNICAT DE PRESĂ

În urma fenomenelor meteo (precipitaţii abundente şi vânt puternic) produse în perioada 04 – 05 mai 2014, la nivelul judeţului Dâmboviţa situaţia se prezintă astfel:

– S.D.E.E. Târgovişte ne informează că în data de 05.05.2014, la ora 06:30, comunele Hulubeşti şi Ludeşti nu sunt alimentate cu energie electrică, fiind afectaţi cca.500 de abonaţi. Se intervine cu un echipaj în teren pentru remedierea deranjamentelor.

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate pentru evacuarea apei din gospodăriile cetăţenilor (curţi şi case) şi au intervenit astfel:

  • Detaşamentul Pucioasa – a intervenit cu un echipaj (4 subofiţeri) pe strada Carierei din oraşul Pucioasa pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (casă şi curte);

  • Detaşamentul Moreni:

– a intervenit cu un echipaj (4 subofiţeri) pe strada I.L.Caragiale din mun.Moreni pentru evacuarea apei din curtea unei gospodării;

– a intervenit cu un echipaj (4 subofiţeri) pe strada A.I.Cuza perntru evacuarea apei din curtea Primăriei Moreni;

  • Garda Voineşti – a intervenit cu un echipaj (4 subofiţeri) în localitatea Malu cu Flori pentru evacuarea apei din curtea unei gospodării.

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa sunt pregătite să vină în sprijinul cetăţenilor, pentru a acţiona în vederea limitării şi eliminării efectelor produse de de fenomenele meteorologice periculoase ce se pot produce în această perioadă.

Persoană de contact – Lt.colonel Ţelea Eduard

telefon: 0722743485 / 0722534344

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial