29 martie 2024
NENOROCIRE LA TEIŞ! Doi soţi au fost găsiţi fără suflare, intoxicaţi cu monoxid de carbon!

NENOROCIRE LA TEIŞ! Doi soţi au fost găsiţi fără suflare, intoxicaţi cu monoxid de carbon!

Dimineaţă îndoliată, la Teiş, lângă Târgovişte! Doi soţi au fost găsiţi fără suflare în locuinţa lor. Au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, spun anchetatorii veniţi la faţa locului. Este vorba despre o învăţătoare şi soţul ei, ambii în vârstă de 54 de ani.

“El murise, ea mai mişca”

“S-au intoxicat de la lemne, de fum. De dimineaţă a venit să desfunde coşul un băiat, l-au anunţat aseară şi a zis, las’ că vin mâine şi a venit pe la nouă şi ei nu ieşeau nici unul din casă. I-a găsit pe el mort, ea tot mai mişca un pic”, a declarat pentru mariusbuga.ro Cornelia Cusur, vecină.

Ultimul drum

Tragedia este cu atât mai mare cu cât seara trecută oamenii şi-au văzut pentru ultima dată cei doi copii. “Aseară, i-au dus ei cu maşina la aeroport şi au venit, s-au culcat şi de dimineaţă nu s-au mai sculat”, povestea Ioana Elena, o alta vecină.

Manevre fără succes

“Am găsit un bolnav decedat, cu rigiditate cadaverică instalată deja şi o bolnavă la care erau începute manevrele de resuscitare pe care le-am continuat fără succes”, a precizat dr.Dorin Maier, medic la Ambulanţa Dâmboviţa. Vezi video la Ştirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial