17 mai 2024
1000 de clienți, PĂCĂLIȚI cu apă CHIOARĂ! Credeau că se aleg cu parfumuri de firmă!

1000 de clienți, PĂCĂLIȚI cu apă CHIOARĂ! Credeau că se aleg cu parfumuri de firmă!

Poliţiştii dâmboviţeni au efectuat percheziţii la o societate din municipiul Craiova, care comercializa parfumuri fără drept, sub denumirile unor mărci protejate.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Dâmboviţa, în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J Dolj, au efectuat două percheziţii în municipiul Craiova, la sediul unei societăţi comerciale şi la domiciliul administratorului acesteia, pentru probarea activităţii sale infracţionale.

Astfel, au fost găsite 1.400 de litri apă de parfum, în valoare de 400.000 de lei, ambalată în 6.000 de recipiente, ce erau deţinute în vederea comercializării, cu încălcarea drepturilor titularilor mărcilor.

Din verificările efectuate s-a stabilit că acestea urmau să fie comercializate prin intermediul unui magazin online, către 1.000 de clienţi din întreaga ţară.

Faţă de suspectul V.A., poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzută şi pedepsită de art. 90 alin 1, lit. a) şi b) din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Prejudiciul creat se ridică la 225.000 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial