27 aprilie 2024
ULMI: Un şofer a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un camion încărcat cu 25 de tone de ciment! Vezi imaginile surprinse imediat după impact!

ULMI: Un şofer a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un camion încărcat cu 25 de tone de ciment! Vezi imaginile surprinse imediat după impact!

Un barbat de 60 de ani, din judetul Dambovita, a fost la un pas sa-si piarda viata pe drumul national ce leaga Targoviste de Bucuresti.

Ori a atipit, ori a fost o clipa neatent, crede soferul unui camion in care automobilistul a intrat cu viteza.

Altfel nu-si explica de ce, in pofida claxoanelor si a manevrelor riscante camionagiul abia a reusit sa evite impactul frontal, rasturnandu-se insa in santul de pe marginea drumului.

Ambele masini au fost grav avariate…

Camionagiul venea de la Campulung si se indrepta spre Capitala. Era incarcat cu 25 de tone de ciment si abia ce facuse cativa kilometri de la iesirea din Targoviste.

Povesteste ca nu avea nici 50 la ora cand a sesizat ca soferul ce venea de pe contrasens se indrepta glont spre el.

“A venit pe banda mea. Ori a adormit, nu mi-am dat seama. Am luat dreapta sa-l feresc, a venit drept in mine, n-am avut ce sa fac. Dumnezeu stie…”, ne-a declarat Ion Calcan, soferul camionului.

“Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoturismului. Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor evenimentului”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial