28 aprilie 2024
MAREA CURĂŢENIE! Românii au răspuns prompt: “Let’s do it, România!”

MAREA CURĂŢENIE! Românii au răspuns prompt: “Let’s do it, România!”

UPDATE: Peste 150.000 de romani au renuntat la sambata libera si-au spus “Let’s do it Romania”. Vorbim despre un proiect de o amploare fara precedent, care i-a avut ca actori principali pe cei care isi doresc o tara mai putin poluata. Oamenii au incercat ca intr-o singura zi sa curate padurile, apele si muntii si, spun ei, au reusit. Pe la 7-8 dimineata, grupuri organizate sau familii au sosit in Padurea Baneasa cu microbuze si autobuze. Au stiut din start ca vor avea multa treaba, insa nu se asteptau la cantitati atat de mari de gunoaie, la doi pasi de Capitala. O fetita are si un mesaj pentru cei care au confundat padurea cu ghena: “Sa nu mai arunce si sa vina si ei sa ne ajute!”

“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania, care isi propune curatarea mormanelor de gunoi generate de oameni in arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi.

Ziua de Curatenie Nationala este 25 septembrie 2010.

Proiectul a fost implementat cu succes in Estonia (2008), Letonia si Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) si Slovenia (aprilie 2010). În Dâmboviţa, dau o mână de ajutor –

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial