26 aprilie 2024
Uite ce frumuseţi au aterizat în dotarea Poliţiei Dâmboviţa!

Uite ce frumuseţi au aterizat în dotarea Poliţiei Dâmboviţa!

autospeciale AUTOSPECIALE NOI AU INTRAT

ÎN DOTAREA POLIŢIEI DÂMBOVIŢENE

17 autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor dâmboviţeni, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor.

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa 17 autospeciale care, de astăzi, au intrat în serviciu.

Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele de ordine publică de la poliţiile municipale, orăşeneşti şi posturile comunale.

Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Poliţia dâmboviţeană a fost înzestrată cu 20 de autospeciale marca Dacia Duster şi Dacia Logan.

Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţiştii dâmboviţeni vor fi mai prompţi în reacţie şi îşi vor desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial