29 martie 2024

Ţuţuianu – „Vreau să punem în aplicare și să finalizăm toate proiectele cu finanțare europeană”

adriantu„Vreau să punem în aplicare și să finalizăm toate proiectele cu finanțare europeană. Nu există niciun proiect cu risc de neimplementare, probabil că ultimul care va fi implementat va fi cel de la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

Ne-am pregătit să scriem proiecte cu finanțare europeană pentru exercițiul financiar 2014-2020 și deja am încheiat contracte pentru scrierea de studii de fezabilitate, proiecte tehnice. Pe data de 15-16 ianuarie, vom organiza dezbateri publice cu privire la strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița și proiectele care sunt prioritare.

Vrem să avem un accept cât mai larg pe aceste direcții de dezvoltare și pe fișa de proiecte care se întinde pe încă un mandat de președinte de Consiliu Județean și îmi propun să continui asocierile și să finalizăm toate aceste asocieri pe măsură ce UAT-urile își asigură resursele.

Vreau ca în acest an să finalizăm obligația asumată față de Ministerul Apărării Naționale și Ministerul de Interne legată de transmiterea celor 26 de hectare de la unitatea militară de la Gară și vreau să finalizez Centrul ISU și să achiziționez primele locuințe din cele zece care ne cad în sarcină.

De asemenea, vreau ca în acest an să obțin finanțarea necesară pentru parcul de la unitatea militară de la Gară.Vom continua și lucrările pe drumurile județene”, spune Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial