27 aprilie 2024

Ţuţuianu vrea bursă a locurilor de muncă şi la Fieni, Pucioasa şi Titu!

www.mariusbuga.ro_images_bursa„În martie am făcut o Bursă a locurilor de muncă la Târgovişte, Moreni şi Găeşti. Au fost selectate circa 400 de persoane.

Au participat în jur de 80 de agenţi economici din judeţ sau din afara judeţului şi vom vedea zilele următoare câte persoane se angajează efectiv. Experienţa ne arată că în jur de jumătate dintre cei selectaţi. Aveam două variante: să nu facem nimic în zona aceasta şi să lăsăm doar AJOFM să îşi rezolve problema aşa cum prevede legea sau să încercăm să ne implicăm şi noi.

În ce constă implicarea noastră? În două lucruri. Unde nu am avut spaţii, am plătit chiria. De exemplu, la Clubul Studenţilor din Târgovişte, aceasta înseamnă undeva la 6-10 milioane lei pentru o bursă a locurilor de muncă.

În celelalte localităţi am utilizat spaţiile proprietatea primăriilor. În al doilea rând, ne-am implicat în aducerea agenţilor economici la Bursă folosind mijloacele CJD  – am dat email-uri, am vorbit la telefon şi i-am invitat să participe la această activitate.

Intenţionez ca în luna aprilie să facem o Bursă a locurilor de muncă în localităţile urbane pe care nu le-am parcurs, respectiv Fieni, Pucioasa şi Titu”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial