4 mai 2024

Ţuţuianu: “Nu vreau să existe niciun moment sentimentul că sunt doi poli de putere în partid și nici că cineva s-ar putea plimba de la unul la altul”

tutu„Potrivit deciziei luate la partid, Parlamentul va lucra de luni până joi, adică nu vom mai face activitate parlamentară de luni până marți așa cum era până acum. Ca urmare lunea dimineața o să fiu pe la cabinetul parlamentar, iar joia după-amiază o să fim în teritoriu și, dacă este o joi în care se lucrează, pentru că uneori poate fi o joi în care lucrează numai anumite Comisii, vom face conferințe de presă fie dimineața, fie după-amiaza, în funcție de programul fiecărui parlamentar.

De joi și până duminică, sunt în teritoriu. Voi avea discuții comune, împreună cu Oprea Alexandru, cu toți primarii din județ în fiecare săptămână pentru că nu vreau să existe niciun moment sentimentul că sunt doi poli de putere în partid și nici că cineva s-ar putea plimba de la unul la altul.

Și atunci, toate discuțiile care țin de obiectivele administrației publice locale le vom face împreună, eu cu Alexandru Oprea. Am încredere în echipa de la Consiliul Județean, sunt convins că vor duce mai departe ceea ce am făcut eu bun și sper să aibă capacitatea să mă depășească pentru că asta este până la urmă o chestiune care ar intra în firescul lucrurilor, să ai totdeauna pe unii care vin din urmă cu o idee mai bună, cu mai multă forță, cu mai multă determinare.

Am făcut și o schimbare pentru că la un moment dat, când stai prea mult pe un scaun, devii dintr-un motor o frână, sigur că eu mai puteam să stau vreo patru ani pentru că eram în continuare motor…”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial