19 aprilie 2024

Țuțuianu îl acuză pe Oprea că face pe Moș Crăciun cu angajații de la CJ! Sute de salariați, prime de până la 1500 de lei!

tutu„Vă anunţ că vom evalua şi activitatea actualei echipe de la Consiliul Judeţean, nu am nicio reţinere şi o să fac acest lucru la modul foarte serios, eu şi colegii mei…

Am nemulţumiri legate de activitatea Consiliului Judeţean, nu mi se pare corect de exemplu să faci pe Moş Crăciun cu toate instituţiile publice, Consiliul Judeţean şi subordonate, cu prime date pe criterii pe care eu nu le-am putut bine comensura, de la 200 de lei până la 1500 de lei, să dai prime la sute de salariaţi şi să nu aloci aceşti bani de exemplu într-un fond de rezervă, cum am făcut şi altă dată, şi să sprijini primăriile din judeţ, unele care nu şi-au plătit salariile de două luni, de trei luni sau de şase luni, cum este cazul comunei Conţeşti.

Şi, atenţie, eu nu vorbesc despre cei care au sărit calul şi au făcut prostii, ci vorbesc despre Conţeşti, spre exemplu, care a avut un credit luat ca să poată cofinanţa un proiect european.

Deci, mi se pare corect să vii să sprijini aceste lucruri şi nu să faci pe Moş Crăciun cu banii statului. Este o opinie a mea pe care am s-o exprim în Comitetul Executiv Judeţean şi vom decide, că dacă suntem 215 inşi probabil că suntem mult mai înţelepţi decât pot fi eu unul singur…

Evaluarea poate să aibă un final sau altul, vom vedea… Dar sunt decis să fac această evaluare pentru că nu cred că aşa trebuie gestionate lucrurile. Evaluarea va avea loc în această lună…”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial