2 mai 2024
Tupeu la Măneşti – Furt la 10 metri de casa pădurarului!

Tupeu la Măneşti – Furt la 10 metri de casa pădurarului!

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, a surprins pe DJ 702B, la aproximativ 10 metri de cabana pădurarului, 2 persoane care sustrăgeau conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Remus C. în vârstă de 31 ani şi Ştefan L. în vârstă de 18 ani au sustras dintr-un şanţ 3 bucăţi de conductă metalică în lungime de aproximativ 12 metri, material feros pe care intenţionau să-l transporte la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii le-au întocmit autorilor actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial