4 mai 2024
TULBURĂTOR! Un bunic este acuzat că şi-a molestat sexual cele patru nepoate, între 9 şi 12 ani!

TULBURĂTOR! Un bunic este acuzat că şi-a molestat sexual cele patru nepoate, între 9 şi 12 ani!

Poveste de groaza in comuna Cornesti!

Un barbat de 60 de ani este cercetat de politisti pentru ca si-ar fi abuzat sexual patru nepoate.

Fetele, cu varste intre 9 si 12 ani, le-au cerut parintilor sa le ia de urgenta acasa pentru ca ar fi fost bajocorite de bunicul lor vitreg, in timp ce isi petreceau vacanta acasa la acesta.

Grozavia ar fi inceput in urma cu doi ani, sustine cea mai mare dintre fete, insa abia acum si-ar fi facut curaj si a marturisit totul.

Declaratiile au socat pe toata lumea, mai ales ca suspectul este cunoscut ca un om credincios, ce merge duminica de duminica la biserica, fara vicii ori apucaturi dubioase…

“Fata mea a stat o perioada mai multa acolo, 6 luni. A fost cea mai traumatizata, va dati seama, zi de zi… Un fel de pedofil!”, le-a povestit reporterilor MariusBUGA.ro mama uneia dintre fete.

“Ca le faceam fel de fel de lucruri. Le-ati fi abuzat? Da… Care este adevarul? Adevarul cum sa fie asta? Nu le-am facut nimic, le-a gasit curate… Va dati seama ce rusine mi-au facut mie astia?!”, ne-a spus suspectul.

Individul a fost dus la audieri, la Politia Targoviste. Urmeaza ca anchetatorii sa stranga probe, iar daca vor avea suficiente dovezi atunci il vor retine.

Daca va fi gasit vinovat ca a corupt sexual cele 4 minore atunci risca ani grei in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial