19 aprilie 2024
Tudor “nemuritorul” se joacă cu focul!  AJF Dâmboviţa riscă DEZAFILIEREA!

Tudor “nemuritorul” se joacă cu focul! AJF Dâmboviţa riscă DEZAFILIEREA!

❚ Maniera dubioasă în care Emil Tudor conduce fotbalul dâmbovițean a fost luată în vizor de greii federației ❚ Dacă FRF constată că s-a obstrucționat aplicarea statutului asociației și chiar a regulamentului, atunci AJF Dâmbovița riscă dezafilierea

Puternice surse federale ne-au dezvăluit că activitatea AJF Dâmbovița ar fi intrat, în sfârșit, în atenția oamenilor importanți care conduc fotbalul românesc. Semnale existau mai demult, însă primele reacții de nemulțumire s-au consumat vara trecută, odată cu acea nebunie a fuziunilor, când președintele Emil Tudor a mințit, ascunzând „alianța” dintre CSM Târgoviște și CS Răcari, întărită prin documente, pentru a favoriza cedarea locului din Liga a III-a către Chindia.

Șeful AJF Dâmbovița a continuat să alimenteze suspiciunile federale, mai ales după ce s-a făcut că „plouă”, neluând în seamă o adresă venită din partea forului similar de la Prahova, prin care se dorea depistarea și suspendarea fotbaliștilor care apelează la duble legitimări. Tupeul lui Tudor a mers și mai departe, de vreme ce campionatul județean a început fără ca Biroul Executiv (unde nu se află nici un reprezentant al cluburilor) să stabilească lista cu observatorii oficiali și componența comisiilor disciplinare, trecând mai bine de un an de la ultima întrunire.

Neică Tudore, vezi că ne bagi în groapă!

Toate aceste „grozăvii” au ajuns pe masa de lucru a greilor federali, care au strâmbat de nas studiind situația de la Dâmbovița, unde apar tot timpul probleme, mai dese și mai grave. „Sunt câteva asociații mai prăpădite, pe care le tot tragem după noi, între care și cea de la Dâmbovița. Tudor ăla e cam duplicitar, un personaj cu care colaborăm greu. Dacă membrii afiliați, adică echipele de acolo, într-un număr de patru sau cinci, solicită un răspuns din partea AJF privind componența comisiilor jurisdicționale și lucrative sau reconfirmarea listelor cu observatori, iar apoi ne sesizează că acestea nu au fost stabilite în termenii regulamentari, atunci situația poate deveni extrem de gravă. Dacă federația constată că s-a obstrucționat aplicarea statului asociației și chiar a regulamentului, atunci AJF Dâmbovița riscă inclusiv DEZAFILIEREA”, a vorbit pentru Jurnal de Dâmbovița o sursă federală din echipa președintelui Mircea Sandu.

În concluzie, dacă Tudor „nemuritorul” se mai joacă mult cu regulamentele, riscă să atragă sancțiuni extreme din partea FRF, putând ucide fotbalul dâmbovițean. Ar fi o tragedie și o greșeală de neiertat, care ar arunca în haos sportul rege local. De fapt, așa se întâmplă când fotbalul și sportul ajung pe mâna unor elemente de partid și a unor beizadele cu „proptele”, fără scrupule, dar cu multe interese.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial