28 aprilie 2024
Trei oameni au fost răniţi într-un accident de circulaţie, după ce un şofer nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie

Trei oameni au fost răniţi într-un accident de circulaţie, după ce un şofer nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie

Trei oameni au fost răniţi, aseară, într-un accident de circulaţie, după ce un şofer nu a acordat prioritate de trecere.

Totul s-a întâmplat într-o intersecţie din localitatea dâmboviţeană Fierbinţi.

Din primele cercetări, un şofer, de 20 de ani, din Teleorman, nu ar fi oprit la timp şi a izbit cu autoutilitara o maşină condusă de un bărbat, de 28 de ani, din Olt.

În urma impactului, şoferul de 28 de ani şi doi pasageri, de 31 şi 38 de ani, din cele două maşini, au suferit răni şi au fost duşi la spital pentru îngrijiri.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Fierbinți.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, la intersecția DJ 503 cu DJ 611, s-ar fi produs o coliziune între două autovehicule conduse de doi bărbați de 20 și 28 de ani, din Teleorman și Olt.

În urma impactului, o femeie de 31 de ani și un bărbat de 38 de ani, precum și șoferul de 28 de ani au fost răniți.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial