mar. oct. 22nd, 2024

Trei maşini s-au ciocnit, în această după-amiază, pe Drumul Naţional 72A, lângă Voineşti.

Un copil şi o pasageră au fost răniţi în urma impactului şi transportaţi la spital pentru îngrijri.

Totul s-ar fi întâmplat după ce o şoferiţă, de 36 de ani, ar fi pătruns cu autoturismul pe sensul opus de mers şi a lovit o maşină condusă de un şofer de 70 de ani.

Accident rutier produs pe DN 72A

În această după-amiază, 30 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie, de 36 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72A, în afara localității Voinești, din direcția Voinești către Târgoviște, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, din comuna Voinești.

Ulterior, autoturismul din urmă a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Văcărești, care circula tot pe direcția Voinești către Târgoviște. În urma impactului, un minor și o pasageră 54 de ani, ambii din comuna Văcărești, pasageri ai autoturismului condus de șoferul de 38 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmboviţa.