8 mai 2024

Trei dintr-un foc! Uite de ce au ajuns după gratii!

catuse1Poliţiştii dâmboviţeni au depistat trei persoane care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Vlădeni, pe numele cărora Tribunalul Dâmboviţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârşirea de infracţiunii de trafic de minori.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Băleni au depistat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Bucşani, faţă de care Judecătoria Târgovişte a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 2 ani şi 5 luni, pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Un alt bărbat, de 44 de ani, din Lunguleţu, condamnat la executarea a 3 ani şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, a fost depistat de poliţiştii din Titu.

Cei în cauză au fost arestaţi şi depuşi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial