6 mai 2024
Tragedie pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina în glisiera metalică dintre sensurile de mers

Tragedie pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina în glisiera metalică dintre sensurile de mers

Tragedie, aseară, pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 82, pe sensul spre Piteşti.

Un şofer în vârstă de 38 de ani, din Argeş, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina în glisiera metalică dintre sensurile de mers.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti-Râmnicu Vâlcea, s-a stabilit că un autoturism, având direcţia de deplasare spre Piteşti, condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Argeş, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică”, a precizat Poliţia Argeş.

La faţa locului a fost trimisă, alături de echipaje ale ISU Argeş, şi o autospecială de la ISU Dâmboviţa.

„Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată. Pompierii au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei pentru care, din păcate, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic”, a menţionat ISU Argeş.

Şoferul era singur în maşină, spun salvatorii.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate din ce cauză s-a produs această nenorocire.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial