20 aprilie 2024
Titu – Se lucrează intens la spațiile verzi! S-a început și reabilitarea termică!

Titu – Se lucrează intens la spațiile verzi! S-a început și reabilitarea termică!

IMG_0207Edilii din Titu au dat startul curățeniei de primăvară! Spațiile verzi sunt curățate și înfrumusețate, blocurile vor fi reabilitate, iar străzile vor fi asflatate!

Viceprimarul orașului, Vlad Oprea, a mers pe teren să se asigure că totul funcționează ca la carte!

Astăzi, 1 aprilie 2014, în oraşul Titu au început lucrări de amenajare peisagistică – plantat flori, arbori,  amenajare spaţii verzi,  fiind realizate atât cu angajaţii şi utilajele Primăriei Titu, cât şi cu cu beneficiari ai Legii 416/ 2001 privind venitul minim garantat  (cei care beneficiază de ajutor social   şi lucrări de curăţenie a străzilor, a trotuarelor  şi a parcurilor.

Tot astăzi a demarat lucrările de reabilitare termică pentru primele 16 scări de bloc,  cu fonduri suportate integral de la bugetul local al Primăriei Titu,  urmând ca o parte din restul de până la 66 de scări de bloc să fie reabilitate în toamna acestui an, cealaltă parte rămânând a se efectua în anul 2015.
De asemenea,  a început asfaltarea străzii Baiului,  în baza unui contract de asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa  (50 % Consiliul Local Titu,  50 % Consiliul Judeţean Dâmboviţa),  urmând ca finalizarea lucrării, inclusiv a trotuarelor, să se încheie în termen de 90 de zile.
Viceprimarul Vlad OPREA a participat la aceste lucrări  şi  va supraveghea  în zilele următoare  întreaga desfăşurare a acestor acţiuni, lucrări şi investiţii“, se arată într-un comunicat remis de Primăria Titu.
IMG_0190 IMG_0187 IMG_0182(1)
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial